6.5.2011

i love this party

Tänää oli koulussa tosi kiva päivä, oli se EPP. En sitte mitään muuta asuu keksiny, nii musta tuli kunnon maalaisjuntti. Asuu kuulu tietenki olkihattu, henkselit, reinot, paita housujen sisäs jne. Ainii ja koululaukkuu ei ollu, vaa olin sullonu kaikki tavarat muovipussii. Kotii bussist kävelin sitte paljasjaloin, ku ne reinot oli Erjan ja aattelin antaa ne jo takas =D  Yllättävän paljo porukka tykkäs mun asusta, onneks tuli pukeuduttuu. Aikasempiin vuosiin on aina kaduttanu jälkeepäin ku en oo pukeutunu kummosemmin. Porukka oli muutenki tosi kivast osallistunu toho, et tosi moni oli panostanu asuusa .
     Heini toi äsken sen marsun, Severin meille hoitoo, ku ne lähtee lomalle. Viikon sitte hoidan tota :) Kyl se varmaa hyvin menee, oommie senverran tot hoitanu aina kesäl mökil yms et kyl onnistuu.
     Ärsyttää vaa ku  huomen ei saakkaa nukkuu pitkää,  niinku lauantain yleensä kuuluis vaa lähen Niinirantaa ykkösriparin opetuspäivää isoseks. Mut on se sillee ihan jees, et näkee taas kavereitkii.
     Tuol on muuten tänää ollu vaihteeks ihanan kesänen ilma, tosi lämmintä. Eioo paljoo kouluaamuikaa jälkel, oliks niit 19? Loppuu tähän pitää lisätä muutama kuva et näätte ees vähäse millain se mun asu tänää oli :)
♥ Johanna
hiihi mie ja Erja (:

Tässä meijän tyylikäs yhteiskuva

Pihalta löyty kukkasia

Siin on Severi!

1 kommentti:

Julia kirjoitti...

aa olit ihana muru ;) <3 sun asua oli ihan paras. =D mun maalaisjuntti alkuperäis oravalalainen