30.6.2011

i heart it ♥

Kotona taas ! Voin nyt jo sanoo et varautukaa aika pitkää postauksee, aattelin nyt ton mun lomamatkan kertoo tässä näin.
 Eli alotetaas ihan maanantaista. Aamulla joskus 10 aikoihin lähettii ajaa porukoittenkans Hesaa ja siel mentii sinne terminaalii, jossa ootettii muutama tunti et päästää laivaa. Sitteku vihdoin ne lipunmyynnit ja rahanvaihdot oli suoritettu, päästii menee sinne sisää. Sittennii roudattii kamat sinne hytteihi, senjälkee lähtii kattoo ku laiva lähtee.
Sittensitten mentii syömää, oli kyl ihan sikahyvää ruokaa ♥ Vähä mie rakastuin. Illal sit ruuan jälkee käytii siin kaupoil, en tainnukkaa sillo viel mitää ostaa.
  Seuraavaan päivään elikkäs tiistaina aamul herättiiki Ruotsista, Tukholman satamast. Oli kyl ihan eri näköst ku Suomes, pakko myöntää et paljo nätimpää :D Sitte kuvailin sitä satamaa jne ja senjälkee noustiiki maihin. Lähettii siit bussil, mentii sinne uutee kaupunkii. Siel kiertelin H&M, Ginatricotit ja kaikki tämmösset perussetit, H&M löysin yhen 'mekon', tai pitkä toppi, miten sen nyt haluu ilmasta, mut  sitte käytii jossai kivois kahviloissa ja kierreltii sit kaupunkii ympäriinsä ja kuvailtii. Sitte lähtii joskus illemmal takasin bussille ja sil laivaan. Illal sit käytii uuestaa siel kaupas, ja ostettiiki ihan sairaast karkkii o: Ja sitte taas syötii, jälkiruokajätskii meni taas ihan mukavasti ja muutenki tuli vähäsen kaikkee syötyy (& juotuu.. ) Sitte yöllä nukuttiki jo paremmin ku oli vähäse tottunu siihen laivan äänee.
 Aamul vähä haikeil fiiliksil syötii aamupala, ja jätettii laiva. Kotii ajeltii jo joskus yheks, matkal käytii viel jossai kaupoissa. Mut ylipäätää oli tosi kiva reissu, ja hetihän porukat kattelee jo seuraavaa risteilyy (:
 Nii ja no tos ku oli laukut purettu ja muutenki syöty ja tällee, lähin Heininkaa ulos. Oltii tuol jossai, kävästii niillä ja sit oltii meillä. Kivaa oli senki kaa ;)




















 Ja jos jollee on viel epäselvää, kuka Heini on nii se on täs kuvas toi kauniimpi osapuoli (:

1 kommentti:

Henna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.