2.1.2013

2013

Photobucket
5,90e/Sokos
Photobucket
2,95e/H&M
Photobucket
7,95e -70%/H&M
Photobucket

Nyt on uudetvuodet juhlittu, hengissä selvitty ja vuosiki vielä vaihtunu! Uuttavuotta juhlin Jessen kans ja vähä myöhemmin Heini liitty seuraan :) Oli tosi kivaa, vaikkei mitää ihmeempii bileit ollukkaa tai mitää muutakaa erikoista, silti tuli naurettuu, syötyy ja juotuu ihan liikaa =D Käytii kattomas kans kaupungin ilotulitus, eipä sitä paljo yhtää näkyny mut ei haittaa. En sitte koskaan saanutkaa aikaseks kihartaa näit mun hiuksii vaikka kovasti viime postauksessa uhkailin, enkä muutenkaa paljo erikoisemmin ollu laittautunu ku yleensä. Kameraakaa en ottanu mukaa, syystä tai toisesta olikin ehkä parempi että jätin sen suosiolla kotii xd Aamulla olo oli sen mukanen että sen ois voinu jättää välii, samat olot jatkuki sitte koko viimesen lomapäivän...
Tää on muuten viimenen viikko ennenku musta virallisesti tulee inttileski, maanantaina on Jessellä lähtö :(
Toivottavasti teilläki oli kiva uusivuosi ja hyvää seuraa! pakko sanoo kyl tähä loppuu et ei vuotta vois alottaa paremmin ku heräämäl oman kullan vierestä aamulla :)

♥: Johanna

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

iha vinkil, hiuksii ei saa hoitamalla hyväkuntosiks.. ne pitäis leikata... ::/ harmillist kyl :/

Johanna kirjoitti...

Anonyymi:
Kiitti vinkistäs, mut oon leikannu ihan tässä vasta ja latvat on aina vähä kuivat, kyllä ne pehmenee ja tulee tukka parempikuntoiseksi oikeilla tuotteillakin hoidettaessa,eli ei leikkausta aina tarvita välttämäti :)