17.1.2013

sinun kuulen sen taas sanovan että oon sun kohtalosi

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Mulla alko jo eilen viikonloppu, ihanii tälläset pidennetyt viikonloput! Meijän koulul tosiaa on jotkut messut menossa siel täl hetkel, nii kaikki normaalitunnit on peruttu. Ellin kans ollaa tälviikol ajeltu aika paljo, ku neiti sai kortin! Muutenki koulus on ollu ihan jees, mut kaavotuksen tunnit on jotain ihan sanoinkuvailtamattoman hirveetä : Ei niinku vaa tää pää kestä mitää korkeusmittauslaskentasettei, ku ei vois niinku vähempää kiinnostaa... Tää viikko on muuten ollu aika helppo, vähä tylsää on ollu liian usein. Tänääki ku tossa puoliltapäiviltä sain itteni sängyst ylös, siivoilin ja tein jotain ruokaa jonka jälkee vähä meikkasin illan menoi varten ja nyt sit istutaa täs koneella ja ootellaa et Heini saapuis tänne.
Jessee en oo harmikseni kerenny tälviikol käymää kattomas ollenkaa, tai oisin mie kerenny joinain päiviin mut on menny aina sillee ikävästi ristii aikataulut :/ Onneks senki saan kotii lauantaina, enää kaks yötä =)
Oon häiriintyneen innostunu pyykkäämisestä, nytki tuol pyörii kovaa vauhtii päivän kolmas koneellinen! Sinänsä onhan se ihan hyvä harjotella nyt jo pyykkien pesemist jatkoo aatellen :)
Ei mul mitää ihmeellisii, mul ei oo huomiseks mitää suunnitelmii joka on ihme sinänsä koska on kuitenki perjantai.
Pitäkääs teki kiva viikonloppu, maanantain sit taas skarppina! :)
♥:Johanna

Ei kommentteja: