26.12.2011

uus vuosi täynnä on toivoo, kaikki uutta ja hienoo






Jouluaatoks saatii ku saatiiki lunta ! Oli ihana yllätys aatonaattona nukkumaa mennessä ja ovee lukkoon laittaessa että siellähän tulee lunta ihan taivaan täydeltä :) Aatonaattona eli sillo 23. päivä oltii mummolla ja papalla jouluaterialla, siel oli ihan kivaa ja ne lupas tulla nyt tässä lähipäiviin viel lahjat tuomaan (:
Aattona sitten aamulla heräsin joskus aika aikasin, vissii jo vähä ennen 9, että kerkesin tehä viel kaikkee siin aamul, ennenku porukoittenkans lähettii sitte vähä tonnenoin ajelee.






Äiti oli taas tehny ihan ylihyvät jouluruuat, niinku aina. Joulusin oon kyllä ilonen että oon kaikkiruokanen, vinkvink Heini ;) Illalla sitteku tultiin kotii avattii ekaks lahjat, jonka jälkee sit mentii syömää jouluateria. Joulusauna oli ollu jo tolloi aatonaattona ettei mitää ylimääräst hämminkiii sit aattona, eikä tos ois kyl kerennykkää =D




Sitten eilen olin vähän aikaa ulkoon, kuvailin tot lunta mitä silloin viel siellä oli (nyt ne on lähteny melkee kaikki sateen mukana pois...) Tälhetkel tuol ulkoon on ihan kauhee tuuli, siel on tuullu nyt vuorokauden putkee. Ensviikolle mul on jotain ihan kivoi suunnitelmii, oon menos Heininkans alennuksii, sit meen niille yöks ainakii ja jotai muuta kivaaa (; Meen aina ihan sekasin ku alkaa jotkuu alennusmyynnit, tuntuu et voisin pystyttää manskille teltan ja asuu niitten ajan siellä (= Tartten nyt paljon kaikkee, edellee suunnitelmis ois pakko löytää semmoi ihana pitsipaita, tekonahkatakki, kengät, paitoi, toppei, karvahattu ♥ ja huivei ja meikkei ja kaikkee !

Ja sitte tietenki nää lahjat, täs on nyt osa niistä:


Elikkäs:
- Noi tommoset stereot
- Wii!
- Heiniltä tommoi kiva hajuvesisetti
- Adidaksen hajuvesisetti
- Lahjakortit H&M & MyDoris
- Meikkei, huulirasvoi, kajaali, lakkaa jne
- Astioita

+ Kuvasta puuttuu muutama vaate, huivi, alusvaatteit, rahat jnee (:

♥: Johanna

Ei kommentteja: