10.3.2012

love it when you talk that talk to me

Sorii kännykkälaatu ja peppukuva, mut tosiaa tarkotukseen vaa noit farkkui esitellä xd


En vaa voinu olla nauramatta ku katoin mun kaktuksii pitkäst aikaa, huomatkaa vasemmanpuoleinen =Dd
Ennen siivousta..
... Ja jälkeen
Sain kaks vuotta sitten tän rippilahjaks, enkä vielkää oo raaskinu avata..
Perus viikonloppuasuu kuuluu:
Kollarit, Puma
T-paita, Vila
Toppi, Ginatricot
Ja viikonlopun vuoksi naamaa ei luonnollisesti näy

Eilen lupailinki et tänää tulis kunnon postaus taas, huomenku en varmaa kerkee mitää koska mennää Ellinkans pitää omat sunnuntaibileet.... =D 
Tänää voisin maalata noi hyllyt valkoseks, mitkä otettii pois ennen tapetointii ja sit voisin muutenkii vähä järjestellä ja siivoilla. 
Mitää kummost en jaksa suunnitella, levätää nyt vielä ku voidaa...Tietenki kaikki toiminta on tervetullutta, mut ei siin mitää vaik ei mitää tapahtuiskaa.Viimeviikol tapahtu ihan tarpeeks kaikkee, oli aika jänskä viikko pitkäst aikaa.
Eilen kävin tosiaa keskustas sovittaas niit bikineit (Jotka muute meen ihan varmana viimeistää ensviikol hakemaa! Linkki niihin tästä) Ja farkkui tuli toosi monet koitettuu, muttei sopivii löytyny ku noi tos ekas kuvas. Muut ei menny ees jalkaa............
 Aamul heräsin taas 12 aikaa, kellon ympäri tuli reippaas nukuttuu :) Nyt oon suhteellisen virkeeeki (:
♥: Johanna

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Selasin postauksia ja nytku tarvisin ite kollarit niin onko nuo Puman kollarit hyvät ja laadukkaat :) näyttää hyviltä ainaki, pidätkö noita muualla ku kotona!

Johanna kirjoitti...

Anonyymi;
Juu on ollu tosi hyvät, ei oo menny pesus mikskää ja on säilyttäny värinsä ja muotonsa tosi hyvin :)Kyl mie oon niit kouluski joskus pitäny, liikkatunneil ainaki ja sit ihan muutenki :) Suosittelen kyl, ottaisin ite kyl nyt vähän isommat jos saisin päättää, noi on kokoo S ja aika tiukat munmielest.

Anonyymi kirjoitti...

Ja vielä tälleen ihan mielenkiinnosta, minkä pitunen oot sitten nyt :p?

Johanna kirjoitti...

Oon noin 164cm pitkä :)