11.7.2011

homma lähtee lapasesta

Nonnnii, kotona taas !
 Olin Heinin kans mökillä 5 päivää, elikkäs 4 yötä. Oli toosisuperhyperkivaa ja nyt kirjotanki koko reissun.
 Eli torstain lähettii joskus puol 2 päiväl mökille. Siel sit ekaks vähä purattii kamoja ja järjesteltii, sen jälkee kierreltii vähäsen paikkoi, täytettii semmoi iso uimapatja ja uitii, käveltii, kuvailtii (mie mun myynnissä olevalla harvinaisen laadukkaalla kameralla) jne. Illal käytii onkimas semmossen sillan lähellä, sielki oli kivaa vaikkei kaloi tullukkaa. Joskus yöllä sitte puol 4 aikoihi taiettii käyä nukkumaa.











Sitte perjantaiaamuna herättii joskus n 12.30 ja juotii siinä sitte päiväkahvia.. Mie en nyt oo ihan varma oliks se perjantai, ku mentii Mäntyharjuu mut sovitaa et se oli. Siel käytii siin Tokmannil, ostettii vähäsen kaikkee mistä kohta kuva tossa alhaalla. Kivaa oli sielläkii, ja sitte ku tultii sielt päästiinki jo syömää paistettua muikkua ja mummon mansikkatorttua ! =D Senjälkee sitte taas uitii, mentii sillä meijän vähän rikkinäisellä lautalla Vuohijärven toiselle puolelle xd Ja sitte mentii Heinin iskän ja äitin kans ajaa veneel saari ympäri, kuvailtii siel aika paljo maisemii. Tänä päivään kans päätettii et ollaaki suunniteltuu pidempää mökil, eli maanantain lähettäis. Illal katottii toi white noise, oli aika jännä.











Lauantain pidettii semmoi suht rauhalliin päivä, uitii, otettii aika paljo aurinkoo, taiettii saunookki ja muutenvaa oltii, ja tietenki kuvailtii. Tänää käveltii viel pitempi lenkki ku sillo ekaan päivään, muttei päästy meijä määränpäähän eli sille sillalle asti ku siel oli ihan kauheesti hyttysii )=
Illal pelattii korttii, katottii toi silent hill ja nukuttii tää yö asuntovaunus. Nukkumaa käytii sillo 5 aikoihin. Ainii ja Heini todisti mulle et virvelilki voi saada kalaa ! Telkkarist tänää katottii gossib girlii ja sinkkuelämää.



Heinin kissa, Oskari


Yritin ottaa semmost jännää kuvaa mun hiuksist muttei ihan onnistunu

Sunnuntain herättii puol kahelta =D Sitten lähettii taas ajelemaan kohti Mäntyharjuu, tälläkertaa käytii tokmannin lisäks sokoksellaki. Nyt löysin kaikkee kivaa, mm. mun pitkää ettimän ripsarin ja kivanvärisen kynsilakan. Illal mentii taas onkimaa, mut nyt ongittii siit laiturilta. Meijän madoille oli käyny vähäsen pahasti, ja sen seuraukseen käytettii virveli niin kauan et se meni solmuu. Yhen kalan Heini kerkes sil saamaa. Sitte illal katottii kans vampyyripäiväkirjoi telkkarist (: Nukkumaa mentii taas joskus puol neljän jälkee, ja aamul herättii puol 1 ja lähettii sitten jossaanvaiheessa kotiin. 




Tämmöstä siel oli, tosi kivaa niinku aluks jo sanoinki. Tonne sitte taas ensvuonna uuestaa ja seuraavaan kohteena on sitte meijän mökki =)

     Ja sitten nää legendaarisimmat:
  • En suosittele mopokortin esilleottoo mun seurassa, varsinkaa autossa. Heini testas ja hupsista vaa, kortti oli siellä penkin alla ja se oli sitte jo vähän jännempi juttu miten sen sai pois
  • Mun puhelin sekos ja poisti ittestää noin 300 vanhinta kuvaa, suoraasanoen lievästi vitutti, ku tajus ettei suurinkaa osa niist ollu koneella.
  • Melkee tipuin veneestäki ku nyin perämoottorii käyntii, kaaduin sitte selällee sinne veneen lattialle ja Heinil oli repimist must ylös sielt.
  • Sitte opin kans etten enää _ikinä_ yritä onkii kalan silmällä (........) koska ku yritin lopuks ottaa sitä silmänjämää sielt koukust pois, ne kaikki veret roisku ympäri mun käsii ja vaatteita =)
  • Mul ei tartte olla ku kattolamppu, et saan diskon aikaseks
  • Mua ei kannata naurattaa ku yritän juoda, 3 kertaa limut meni millo mummon sohvalle ja millo lakanoille

+  paljon muuta täysin julkasukelvotonta

Tämmössin mökkiterkuin 
♥: Johanna

Ei kommentteja: