24.7.2011

top seven


Pakko sanoo et tää on ehdoton number 1. Ihastuin tähän heti ku näin tän, ja oli sitte pakko ostaa. Oli viel nii hyvässä alennuksessaki ettei jääny paljo maksamaakaa, normaalist 19.95e, nyt 9.90e :) Tän hankin siis nyt tänä kesänä tuolta Kouvolan seppälästä. Tää on jotenki ihanan monikäyttönen, käy shortseihin, farkkuihin jne, voi pistää alle minkävärisen topin vaa, mut kyl mie oon sitä mieltä et musta sopii parhaiten.


Uijjuui tätäki pitkää kattelin kaupas, mut tän sijaa valitsin sitte ton toisen paidan, ton mikä täs listas onki sitte vikana. Ois vaa pitäny sillo heti tää ottaa. Kumminki nytte vähä aikaa sitte päätin et makso mitä makso, mie haluun tän, seppäläst tääki, 16.95. Täs on tosi tiukka toi yläosa, ku siel menee semmossii kuminauhoi, et ei oo mitää ongelmaa ylhääl pysymisen kans vaikkei olkaimii ookkaa :)


Tää onki sitte Tukholman H&M stä ostettu, makso euroissa 9.90. tykkään täst ku tää on senverran pitkä et sit voi pitää joko semmosseen ihan lyhyenä mekkona, tai sitte housujen kans paitana =) Tää väri on kans tosi kiva, sääli vaa etten oo Suomes H&M ssä tämmösii nähny ku oisin halunnu tän mustanaki. Plussaa täs tulee viel tost olkainsysteemist, et se on tommosta palmikkoo, mitä ei välttämäti kyl kuvast huomaa ellei kato tarkast o:


Juups, ja tää tässä ei näytä kovin erikoiselta tai mitenkää yyberkivalta, mut sitä se on. Tää on niinku semmoin puolpitkä paita, jos on semmoset ns 'lepakkohihat', et tännekki kuuluu laittaa joku toppi tms alle. Tää väri näyttää kuvas aika vaaleelta, mut oikeest se on vähä tummempi toimmoin beige. H&M stä ostin tän, hinta oli muistaakseni 7.95e. Oon pitäny tät aika paljo ihan farkkujen kaa, ja ihan hyvin sopii munmielest =D


Mun H&M linja vaa jatkuu, eli tää oli ekaks tarkotus tilata nettikaupast, mut sitte ostinki sen ihan tuolt Kouvolast. Oli näit kaikenvärisii, mut tää oli kivoin (: Yleensä ku pidän tät, minkä housujen kaa ikinä keksinki, sidon ton alareunan sillee kivasti ja jätän napit auki. Oliskohan 9.90e tää ollu.


Tää on mun kesän aika ensimmäisii ostoksii, mutten tätä oo kyl paljoo käyttäny. Tää väri on munmielest tosi kiva ja muutenki toi malli ja toi niskalenkkisysteemi, minkä saa sit ihan tuubikski jos nii haluaa (: Ei täst varmaa enempää, varmaa suurinosa onki tämmössii nähny ginassa, 7.95e


Viimisimpänä, muttei vähäisimpänä tää Seppälästä ostettu paita tai tunika, miten vaa, johon kuuluu tollanen vyö. Toi vyö on itseasias tosi kiva, ja aika usein vaihan sen johonki toisee paitaa/mekkoo (: Musta vaa tuntuu et mun hiukset ei sovi tähän paitaa yhtää, ellei niit oo laitettu sillee tietyl tapaa. Nomut ihan kiva tääki on, ja voisin kyl alkaa käyttää enemmänki, 14.95e.


psps, ensviikol hesaa !

♥: Johanna


Ei kommentteja: