18.2.2012

ja hetken tie on kevyt kaksin kulkea

korvikset 1e Ginatricot
käsirasvat yht. 4e Anttila, toi punane varsinki tosihyvää!
shamppoo ja hoitoaine kans 4e Anttilasta. Suosittelen näitki!





Täällä taas postaillaan, kipeenä ): Kauhee nuha on iskeny, väsyttää eikä tee mieli mennä minnekkää. Yöllä sit ei saa nukuttuu ku nenä on ihan tukos ja päätä särkee. Hyvä et kouluu pystyy mennä, mut kyllä se tästä.
Viime viikonlopun olin töissä, oli tosi kivaa ! Sitä edeltävään perjantain oltii Heinin kans shoppailemas, vietettii oiskos 3 kertaa sen synttäreitä xd
Viimeviikol alko koulus uus jakso, alko jotkuu LVI piirrustukset ja valinnaisaineet kans :) 
Maanantain oli tavallisee tapaa Zumba, käytii sitäennen Heininkans vähä kaupoilla, kolmet sukat tarttu mukaa xd Tiistain ei kai tapahtunu mitää kovin mullistavaa, en ainakaa muista o; Keskiviikkoon alko ne valinnaiset, mul on hygieeniaosaaminen (jonka otin sentakii et pääsee helpommin kesätöihin.) 
Torstain totaööö olin keskustas Okon kans kahveil ja loppuillast menin Heinin synttäreille (jo neljättä kertaa) eimut tänää oli oikee synttäripv! (: 
Perjantai-aamuun oli ihan kamala olo, ei tehny yhtää hyvää seku hölkkäsin Heinille ja takas tuol kylmäs :( Nomut kouluu silti menin, Ellin kans muutama tunti koulun jälkee oltii keskustas ja oli kivaa (= Mut ei täs muuta, eilen leivoin laskiaispullii, oon niin onnellinen etten menny minnee kokkilinjalle, must ei ois siihen =D Paitsi no, kylhä noi ihan hyvin onnistu. Ei tartte olla kokki osataaksee leipoo, riittää et on kokin tyttö! xd 
Tänää sit oon vaa maannu himas ja katellu Skinssii :)
Oon muute tosi innostunu tost uuest BB-voiteesta, ja aattelin ostaa sen (: Ois ihan älyhienoo jos sais semmosen missä on kaikki samassa!
Muutamat tyylikkäät vaihekuvat leipomisesta tähän loppuun!





♥: Johanna
ps, Enää ensviikko kouluu ja sit kauan odotettu HIIHTOLOMA !

Ei kommentteja: